RSS Feed Link
 
 
 
 
 

Sveže

 
 
To mesto poganja Blogger. Kaj pa tvoje? Si še v srednjem veku?
si.blogs
SlovenskiBlogi
Blogorola
 
 

Nogometna tragedija Večna povezava.

»Ko je rekla: 'Ljubim te!', sem mislil, da misli mene, ne pa cele ekipe…«

Ljubljano in ves svet je pretresla strašna novica izza kulis nogometnega kluba SDP Olupiga. Fonza Klišpeper, srednje krilo in desni nabadalec, je priznal umor svoje žene Jabke Tokaj.

Po besedah storilca naj bi šlo za umor iz ljubosumja: »Norela je z vso ekipo, doma pa jo je bolela glava. To bi še lahko prebolel, ampak to, da je potem rekla, da sem jaz kriv, ker jo pretepam, to pa ne. Tega nisem mogel več trpeti. Ubil sem jo, pa čeprav si moram zdaj sam vezati kopačke.«

Trener kluba, Jamo Süstem je odpotoval na Borneo, kjer upa, da ga bodo servirali za večerjo v kakšni boljši restavraciji. Ostali člani nogometne ekipe (prva, druga, tretja, četrta in peta postava) pa so pred nekaj dnevi storili skupinski samomor na tekmi proti MAD Kropotanu. V skupinskem poslovilnem pismu so omenili med drugim tudi to, da brez Jabke njihova življenja nimajo popolnoma nobenega smisla več.

Januš Vprašanjeprosim, tiskovni predstavnik kluba, od dne, ko je trener odpotoval na službeni samomor, ni več dosegljiv, ker visi čisto na vrhu topola za stadionom. Celo Majk, kanarček in maskota kluba, je spričo dramatičnih preobratov zbolel na rodilih, tako da je zdaj velik kot lubenica in ne more iz kletke. Komandir Gasilske brigade Piska, Alfi Pipič, je izjavil, da bodo Majka poskusili jutri rešiti iz jeklenega objema z varilnim aparatom in trenšajbo.

Skrivnostno je tudi izginotje družine nogometnih žog, ki naj bi se konec tedna udeležile tekme v Črnem Ralu. Policijska postaja Kič je zato razpisala javno iskanje šestih nogometnih žog: očeta Gogija, mame Jane in treh sinov Pankrtacija, Senzacija in Bonifikacija ter tašče Rože. Najditelju je obljubljena nagrada, ki jo poklanja avtohiša Špaas (gre za majhen kos pleha na kolesih, op.vod.prod.).

Tako sem živčno razrvan, da bom vzel tri tedne bolniškega dopusta. Hvala.

Lenko Nedelič Lenko Nedelič (biografija)


Večna povezava.   Objavljeno



 
 
 
 

Specialnetete

 
 
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS! [Valid Atom 1.0] © 1994-2008 Matija Lah & Tilen Ivič & Benjamin Lesjak Opozorilo