RSS Feed Link
 
 
 
 
 

Sveže

 
 
To mesto poganja Blogger. Kaj pa tvoje? Si še v srednjem veku?
si.blogs
SlovenskiBlogi
Blogorola
 
 

Črne točke Večna povezava.

Pazite na cesti!

Zelje, 37. jaguar – V ravnini si izberemo točke A, B, C in premico p, tako da niti ena točka ne leži na premici. Točke pobarvamo črno in se zamislimo: »Je bilo tega res treba?«

 

Spodnja bleda gora, včeraj – Po hribu dol se privalé en fičo in ovčici dve. Povprašam jih od kod in kam vseh troje tak' beži na stran. A oni pej kot prej naprej po hribu dol se odvalé, zvečer jih srečam enkrat spet, ko v nočnem baru tiho žde. Sumljiva zdi se trojka ta, ker »cepepeja« ne pozna. Pa kaj, če ves dan kot za stavo podijo se tako brezglavo, že jutri jih ne srečam več, saj na vse zgodaj šel bom preč!

 

Govna Norica, 7. benfruar, 17:03:32 – Preobremenjen elektron je zaradi neprilagojene vožnje po namagnetenem pasu trčil v kolono papirnih sponk, ki so vozile v nasprotni smeri, in s tem povzročil delno ionizacijo mehke zlitine železa in niklja. Nesreča na srečo ni terjala niti ene žrtve med udeleženci trčenja, je pa svoje terjala angina in tako nimam glasu. Dvorni cenilec je škodo, ki je nastala pri nezgodi, ocenil na pet centov in en prisrčen pogled na levo.

 

Lojblana, danes, zgodaj, nekaj trenutkov pred zobivanjem um – V ogledalu me je presenetila nenavadna podoba, na levem licu sem opazil temne madeže. Ko sem nastavil še desno lice, sem jih opazil tudi na tej strani. Po videzu so spominjale na črne točke.

 

S teleprinterja prepisal

Sedmerec Brez Vratarja Sedmerec Brez Vratarja (biografija)


Večna povezava.   Objavljeno



 
 
 
 

Specialnetete

 
 
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS! [Valid Atom 1.0] © 1994-2008 Matija Lah & Tilen Ivič & Benjamin Lesjak Opozorilo