RSS Feed Link
 
 
 
 
 

Sveže

 
 
To mesto poganja Blogger. Kaj pa tvoje? Si še v srednjem veku?
si.blogs
SlovenskiBlogi
Blogorola
 
 

Oropal banket nezaposlenih veveric Večna povezava.

Neverjeten splet okoliščin – Neverjeten razplet dogodkov – Neverjetna zgodba – Ne verjamem, da je to pot v Zabukovico!

Za zdaj še neznani storilec je včeraj malo po osmi uri v mestnem parku hkrati s pričetkom vsakoletnega dobrodelnega banketa nezaposlenih rdečih veveric napadel skupino nič hudega slutečih rdečkastih veveric, članic treh vplivnih lož, ki krojijo notranjo politiko mestnega parka že od leta 1738.

Kot so povedali očividci, je imel napadalec obute rumene športne gojzarje s črto, oblečen je bil v črne in modre kavbojke, grunge-karirasto srajco, kosmata kurja prsa in kavbojski klobuk s pavjim peresom. Menda je bil videti zelo smešno. Kričal je tiho in brez narečnih prizvokov, ni imel daljinsko vodenega avtomobilčka, niti ni nikoli slišal za East 17.

Nasilnež je brez milosti s spominsko znamko za 200 €, izdano v spomin na prepozno izgubljene pakete, grozil prestrašenim veveričkam. Napadene žrtve se neposrednemu in dejanskemu nasilju preprosto niso mogle upirati, pa tudi pobeg jim je bil onemogočen, ko jih je napadalec zvito pritisnil ob drevo in jim iz osebne prtljage odvzel obe možnosti za beg. Nato je najprej verbalno, nato pa tudi genitalno napadel združbo pacifističnih veveric. Vse prisotne je divje ozmerjal, pri čemer je uporabil kar bogato število vulgarnih besed in besednih zvez ter nekaj manj znanih izrazov iz enologije. Nobena prošnja napadenih ni pomagala, niti prošnje za milost.

Veverice so se sprva – z namenom preprečiti najhujše posledice – poskušale z napadalcem pogovoriti o njegovih težavah doma ter iz analize njegovih spominov na otroštvo ugotoviti resnični razlog za njegove frustracije in očitno neprimerno vedenje. Napadalec se ni odzival na besede veveric, temveč je nadaljeval svoj nasilni izbruh. Med drugim je s tal pobral oreh, ki je očitno ostal tam od jutra, ko občani na poti z banke vevericam po starem običaju darujejo nekaj prostovoljnih priboljškov. To ga je še posebej razburilo, tako da je takoj zatem iz bivališč žrtev pobral še ostale orehe, namenjene dnevni prehrani, ter štiri različne nočne dodatke.

Napad se je nadaljeval s pretepom, v katerem je ena smrtna žrtev izgubila življenje, tri pa so ostale resno žive. Napadalec se še dolgo po tem ni umiril: na veliko srečo prisotnih pa je vendarle spolno zlorabil le devetnajst rdečkastih veveric, klopco in lepilni trak.

Policija je ta trenutek še v slepi ulici, a kmalu bi naj vrli kriminalisti našli vzvratno prestavo in se vrnili na glavno cesto. Drugič bodo menda bolj pazili na prometne znake, posebej na tistega za slepo ulico. Po besedah mestnega redarja vse sledi za zločincem vodijo proti Štirim ribnikom, zato je težko oceniti, v katerem od dveh se napadalec, v prostem času 78-centimetrski nočni smučar, dejansko skriva.

Policija prosi vse občane, ki bi prišli v stik z opisom morilca, da tega nemudoma prijavijo na najbližji postaji mestnega avtobusa ali na številko poljubnega vročega telefona. Zločinca čaka bičanje s postanim pustnim krofom in dvanajst minut strogega zapora. Avtor se pridržuje mnenju divje jerebice: »Gru, gru.«

Rok Etsky Rok Etsky (biografija)


Večna povezava.   Objavljeno



 
 
 
 

Specialnetete

 
 
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS! [Valid Atom 1.0] © 1994-2008 Matija Lah & Tilen Ivič & Benjamin Lesjak Opozorilo