RSS Feed Link
 
 
 
 
 

Sveže

 
 
To mesto poganja Blogger. Kaj pa tvoje? Si še v srednjem veku?
si.blogs
SlovenskiBlogi
Blogorola
 
 

Ljubezensko pismo poškodovalo mimoidočega Večna povezava.

Nekaterih vojne, nasilje in nedeljske oddaje v živo ne ganejo – Nekateri ustvarijo svoje lastne krvave orgije nasilja in pačenja pred kamerami – Nekateri o tem z velikim veseljem poročamo

Neslana šala, ki si jo je izmislil Vasja Nerabimveč Itedomu, je povzročila telesno poškodbo na nedolžnem mimoidočem, ki je šel mimo.

Okrog pol desete zjutraj je Vasja Nerabimveč Itedomu nesel na pošto majhno ljubezensko pisemce, ki ga je nameraval od tam poslati svoji sebi dragi ženski osebi nasprotnega spola. Ker je pismo preveč zavil in nerodno razporedil vanj atlas sveta, žemljevid, polmetrsko svinčeno cev in kopačke ter tri opekice, mu je paketek z ljubezensko vsebino padel iz rok na tla. Nekaj podobnega je že v sedemnajstem stoletju napovedal praktično neznani Isaac Newton, česar pa njegov sin, mnogo slavnejši Isaac Newton, sprva ni hotel verjeti, nato pa ga je v to prepričala jablana. To seveda ni bilo v Jablancu. Pač pa drugje.

Prav na tistem delu ceste (smo že spet v sedanjosti, op.prof.zgod.) je prav po naključju vsepovsod ležalo več sto tisoč milijonov trampolinov. Preko teh je paketek za ljubico odskakljal v sosednjo vas in tam do krvi ranil nekega bedaka v sandalih.

»Glih sn hóto zalit cesni robník s prisno domačo rédbuljo, pa se mi spadne célo nébo na glavóu,« je dogodek pokomentiral poškodovani badek, potem ko se je skobacal iz sandalov. Več prič je prisostvovalo dogodku, nekatere od njih so še danes v Šoku. Bar Šok sta pred stoletjem ali malo kasneje na temeljih med vojno pobrušnega mlina na Muri zgradila policistom dobro znana podjetnika Branko Model in Bradko Motel.

»Postrežemo vam lahko z več kot tremi različnimi vrstami piva v treh standardnih velikostih in dodatni 'ajmer-pa-tri-šefle' izvedbi. Posebej vabljeni varuhi reda in miru,« je dogodek pokomentiral Mandel Bračko, univ.dež.nat., dežurni natakar.

»Vsak dan se radi oglasimo. Celo med malico, saj je vzdušje prijetno, pivo toplo in golaž pravilno rahlo plesniv,« je izpovedal varuh Reda in miru. Red in mir je prijetna trgovinica z zmešanim blagom nižje ob cesti. Skoraj tam, kjer cesta prečka ozek kanal, poln vode – ali po domače: potok. Prečkanje omogoča mostiček – ali po domače: brf. Izbira blaga je skoraj neverjetna, poseben popust je predviden za skupine in mlade upokojenke (do 32 let, op.preds.rep.).

Policisti in vodja nočne izmene mestne knjižnice se trenutno (da, vrnili smo se na rdečo nit, op.prof.lik.vzg.) še ubadajo z identifikacijo posledic te drobne nesreče in se veselijo pomoči morebitnih dodatnih oči vidcev, ki bi karkoli vedeli o spletu dogodkov, zato vsem, ki bi karkoli vedeli o tem, kje je izgubljeni paketič, neizprosno ukazujemo, da to sporočite Nevenki Maštofer Damanos-Ranje. V namen izboljšave odnosov med enimi in drugimi, zlasti drugimi, sta Branko in Bradko Mandla pooblastila, da speče piškotke. Uporabil bo orehe, zato pozornost ni odveč.

Glu Pačapapou Glu Pačapapou (biografija)


Večna povezava.   Objavljeno



 
 
 
 

Specialnetete

 
 
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS! [Valid Atom 1.0] © 1994-2008 Matija Lah & Tilen Ivič & Benjamin Lesjak Opozorilo