RSS Feed Link
 
 
 
 
 

Sveže

 
 
To mesto poganja Blogger. Kaj pa tvoje? Si še v srednjem veku?
si.blogs
SlovenskiBlogi
Blogorola
 
 

Smodnik v šampinjonih Večna povezava.

Šment! – Ana! – Muha!

Iz Centralnega državnega registra sanitetnih inšpektorjev (AKNA) smo prejeli elektronsko pošto z virusom priklopnega benignega emancipiranca in prilogo sumljivega videza z opisom »moja gola slike za Ti«. Ko smo prilogo s tiskalnikom znanega proizvajalca natisnili na papir in tega nato v varnem zavetju sanitarij polili s sredstvom za pranje možganov, smo presenečeni zagledali…

 

Posebno skrito sporočilo

Naši lokalni mojstri mikroskalpiranja so v svojem tajnem laboratoriju v pošiljki vloženih šampinjonov iz Ubrisanije namreč odkrili smodnik v količinah, ki presegajo najvišjo dovoljeno mero po Uredbi Evropske komedije št. 2 v D-molu.

Po zagotovilih uslužbenke, zaposlene preko študentskega servisa, ki na Ministrstvu za okovje in ploščo upravlja s fotokopirnim strojem, šampinjoni ob zaužitju naj ne bi bili nevarni za zdravje občanov, z Vrhovnega direktorata za živalsko veterino pa smo prejeli dopolnilno uradno noto, v kateri predsedstvo Komisije za razne dopolnitve odsvetuje uživanje tobačnih in podobnih izdelkov z odprtim ognjem neposredno po zaužitju šampinjonov oziroma zadrževanje v ogrevanih prostorih vsaj šest ur po zaužitju.

Občane, ki bi po zaužitju omenjenih šampinjonov morebiti začutili nenavadne oziroma nepričakovane premike v svojih ali tujih prebavilih, pa predsednik komisije osebno vljudno naproša, naj počasi in previdno zapustijo vsa javna mesta ter se po najkrajši poti umaknejo na samotne kraje v predmestjih ali na neobljudenih območjih zunaj mestnih površin, kjer bodo lahko nemoteno eksplodirali.

 

Opomba

To obvestilo nikakor ni povezano z našim prejšnjim obvestilom, v katerem smo vas opozorili na povečano možnost okužbe s tačkovko in bljuvavko ob pretesnih stikih z okuženimi predstavniki nekaterih apolitičnih strank, razen kolikor je nujno potrebno v razmerah spuščanja snežne meje.

Ostanite še naprej blazni.

Lenko Nedelič Lenko Nedelič (biografija)


Večna povezava.   Objavljeno



 
 
 
 

Specialnetete

 
 
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS! [Valid Atom 1.0] © 1994-2008 Matija Lah & Tilen Ivič & Benjamin Lesjak Opozorilo