RSS Feed Link
 
 
 
 
 

Sveže

 
 
To mesto poganja Blogger. Kaj pa tvoje? Si še v srednjem veku?
si.blogs
SlovenskiBlogi
Blogorola
 
 

Tretja žrtev bankomata Večna povezava.

Bankomat, o katerem smo ali pa še nismo pisali, je spet imel »svoj dan«

Tokrat je bila žrtev slavnega bankomata Izikata Rina, učiteljica karateja na Büstriški devetinpolletki. Med čakanjem, da bankomat prešteje tisoč evrčkov, jo je neznana sila neznanega izvora pograbila za rob krila in jo spodnesla, tako da je padla po tleh kot sto petdeset centimetrov visoka in šestdeset kilogramov težka odrasla ženska nasprotnega spola. Dogodka s tem na veliko žalost gospe Rine in na razmeroma veliko veselje brezvestnih novinarjev, med katere štejem tudi sam, ni bilo konec. Bankomat je nadpovprečno gibčno učiteljico v naslednjih razburjenja prepolnih trenutkih skozi režo za položnice na običajen način posesal vase.

Invar Prstovtik, lokalni mrliški oglednik, ki jo je po dveh dneh, ko je zapadla za plačilo, izvolil pregledati, je dejal, da česa tako grdega še ni videl v svojem življenju. Ko pa so odstranili temno oranžen negliže z zelenimi všitki, je ocenil, da je smrt po vsej verjetnosti nastopila v trenutku. Kot kaže, je gospodična Rina mirno preminila v dveh do treh urah po vsesanju.

Po sedaj že treh nezgodah z bankomatom Banka srečnih delničarjev, ki je lastnica bankomastnega sistema, še vedno molči. Neuradno pojasnilo uprave banke je, da ne morejo prevzeti odgovornosti za besno poteptanje, mesarsko raztrganje in sedaj še za zelo neokusno vsesanje bančnih strank, ker so bili ob lanski poostritvi varčevalnih ukrepov prisiljeni zapreti prevzemno pisarno. Uradni odgovor se glasi: »Ne zapravljajte časa z bankomati! V naših poslovalnicah imamo največjo izbiro bonbonov.«

Jaz odslej zaupam le še spletnim bankam. Moje uporabniško ime je »lenkoned«, moje geslo pa »poloznica1«. Ne smejte se tujim izdatkom!

Lenko Nedelič Lenko Nedelič (biografija)


Večna povezava.   Objavljeno



 
 
 
 

Specialnetete

 
 
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS! [Valid Atom 1.0] © 1994-2008 Matija Lah & Tilen Ivič & Benjamin Lesjak Opozorilo