RSS Feed Link
 
 
 
 
 

Sveže

 
 
To mesto poganja Blogger. Kaj pa tvoje? Si še v srednjem veku?
si.blogs
SlovenskiBlogi
Blogorola
 
 

Zabodli zeljno glavo Večna povezava.

Pojasnjen resnični vzrok dramatičnega poskoka cen zelenjave

V noči s petka na sredo so trije maskirani transvestiti v mestnem parku ene srednje velike prestolnice surovo napadli surovo zeljno glavo.

Zeljna glava (34) si je v parku privoščila popoldanski počitek in na samotni klopci pomotoma zadremala. Prebudila se je nekako ob tri četrt na petnajst do petih čez pol dvajset do desetih čez zaradi krutih udarcev, ki jih je po besedah tiskarskega predstavnika policije zadobila v predel zunanjih listov. Očividci so izpričali, da je maskirani bandit zeljno glavo po tem, ko jo je jecljaje ogovoril, pričel nežno pobrcavati od zunaj proti navznoter in jo z melodičnim glasom narečno motenega televizijskega strašila zmerjal s solato. Zeljna glava se je sprva poskušala upreti napadu na njeno zeljnost, a je omagala, ko sta pristopila še dva lepo počesana transvestita z lično izklesanima pivskima trebuščkoma, eden pa je imel sanjsko diastemo. Vsi trije skupaj so jo nato mlatili s prazno slamo, jo zmerjali s korenjem in jo preko mej dobrega okusa primerjali s kumarično solato.

Nazadnje se je zeljna glava nekako le izmuznila in pobegnila, ampak sama samcata ni mogla biti kos trojici mlačnih in po vrh vsega še odlično maskiranih transvestitov. Dohiteli so jo in eden od njih jo je zabodel s topim orodjem neznanega porekla, ki ga je imel nameščenega v zgornjem delu mednožja in je spominjalo na svečko za odvajanje. Nadaljnji masaker je najverjetneje prekinila malokalibrska puška, ki je v tistem trenutku v rokah mlajšega upokojenca prihitela na mesto dogodka. Transvestiti so jo scvrli, zeljna glava pa je v luži neslane zeljne juhice omedlela.

Žrtev napada po tem strašnem dogodku na vso srečo že okreva v hladilniku mlajše upokojenke, njen odvetnik Hinduljub Kapodaster, po poklicu koker španjel, pa je v eksplozivnem intervjuju za naš medij izjavil, da bo zeljna glava po vsej verjetnosti zoper tri transvestite sprožila postopek za presojo trdo kuhanih jajc.

Lenko Nedelič Lenko Nedelič (biografija)


Večna povezava.   Objavljeno



 
 
 
 

Specialnetete

 
 
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS! [Valid Atom 1.0] © 1994-2008 Matija Lah & Tilen Ivič & Benjamin Lesjak Opozorilo