RSS Feed Link
 
 
 
 
 

Sveže

 
 
To mesto poganja Blogger. Kaj pa tvoje? Si še v srednjem veku?
si.blogs
SlovenskiBlogi
Blogorola
 
 

Ponovljen rop banke Večna povezava.

Vsako dobro stvar velja ponoviti – Alkoholiki se tega držijo kot pijanec pilota

Banko v Levi ulici je prav ta teden (da, prav ta teden! – op.krič.ur.) napadel mlajši moški srednjih let, po domače: delinkvent. Presenečeno bančno uslužbenko, ki se je prav ta dan promptno nahajala na svojem lično zastekljenem delovnem mestu, je prav z njenim službenim spenjalcem za papir pripel v zelen fascikel, nato pa šefa strežbe prisilil izprazniti sef in denar naložiti v nahrbtnik. Šef je sodeloval brez besed. Po besedah ostalih bančnih uslužbencev je bil neverjetno zamišljen že od jutra, pa tudi ropar je držal vanj naperjen magnum chocolate in cedil sline.

V treh minutah, devetih sekundah in triintridesetih stotinkah je ropar z bogatim plenom zapustil banko in pobegnil, preden so policisti sploh prišli do svojega voznega parka. Kot so nam sporočili iz Urada za preverjanje raznih dejstev in cenitev informacij (UPRDCI), je neznani ropar, po domače: akter, ob tej priložnosti za dve sekundi izboljšal svoj dosedanji rekord.

Čestitamo!

Vsakdo, ki bi karkoli vedel o ponavljajočem se roparju Leve banke, pa četudi gre za najdrobnejšo trivialnost, kot na primer ime, priimek in naslov storilčevega prebivališča, je vljudno naprošen to čim prej sporočiti komu, ki ga to zanima, ali pa kar na telefonsko številko, ki je objavljena na raznih mestih. Ropar je bil na dan ropa oblečen v rumene kratke hlače bele barve, temno modro kratko majico z rdeče-belimi progami, v rokah je nosil velik transparent z napisom: »Zoran Gutman, Prešernova ulica 327 C, Čebrova«, obut pa je bil v srebrne cokle. Po besedah očividcev izpred banke, je ropar na zelenem skiroju oddrvel v smeri Prešernove ulice v Čebrovi. Tiskovni predstavnik lokalne policijske postaje je v svojem zaključnem govoru izjavil, da je ropar očitno izredno inteligenten atlet, tako da se boji, da mu bodo le stežka prišli na sled.

Žarko Masslo Žarko Masslo (biografija)


Večna povezava.   Objavljeno



 
 
 
 

Specialnetete

 
 
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS! [Valid Atom 1.0] © 1994-2008 Matija Lah & Tilen Ivič & Benjamin Lesjak Opozorilo