RSS Feed Link
 
 
 
 
 

Sveže

 
 
To mesto poganja Blogger. Kaj pa tvoje? Si še v srednjem veku?
si.blogs
SlovenskiBlogi
Blogorola
 
 

Nismo hin! Večna povezava.

Kako ste si drznili kaj takega sploh pomisliti!?

Kljub preplahu v javnosti v zadnjih treh tednih, vam, predrage bralke in precenjeni bralci, sporočamo, da

NIKAKOR IN ZA NOBENO STAVO NISMO HIN!

Govorice o našem prenehanju in skorajšnjem slovesu s sijočimi, a solze privabljajočimi šopki rož in z zelenimi, a tako boleče dokončnimi venci, so se izkazale za navadno laž. Tega, da nas je v posteljo položila nežna roka drobne, a utrujajoče zbirke bolezni dihal, srčnega ožilja, prebavil in dve ali tri domnevno spolno prenosljive bolezni, ne moremo zanikati, a to, da naj bi nas tovrstne neprijetnosti pokončale in poslale na drago plačan izlet v temno in vlažno podzemlje z vključenim ogledom cvetja s spodnje strani, to pa, spoštovani predstavniki konkurenčnih medijev, preprosto ni res.

Žarka je turneja po Domačih in Tujih nočnih klubih, ezoteričnih sejmih, vznemirljivih, a higiensko nekoliko oporečnih beznicah in ustanovah, namenjenih nudenju nujne medicinske pomoči, širom Domovine brez najmanjše možnosti zanikanja precej izčrpala, a moč sodobnih antibiotikov na njegovo in na nek način tudi našo, mnogo bolj pa vašo srečo ne pozna meja. Tako Žarko danes že lahko sedi in uživa tekočo hrano skozi za to predvideno odprtino v spodnjem delu brk.

Lenko je v preteklih dneh spoznal pravo vrednost zdravega in brezhibno delujočega imunskega sistema, ko je v hudem neurju, katerega ste zagotovo opazili tudi sami, ostal brez začasne, a prijetne življenjske sopotnice, ki je pod plazom na svoje veliko presenečenje še mnogo pred napovedanim rokom izgubila svojo črno gradnjo in z njo tudi najpomembnejši temelj Lenkove ljubezni. Naš kolega s terena je do danes večino svojega vodotesnega premoženja že prenesel k novi, izredno altruistični, a prav gotovo zgolj začasni življenjski sopotnici z rednimi prihodki in udobnim avtomobilom višjega srednjega razreda, kakovostne izdelave z bogato dodatno opremo.

Z ženskim delom občinstva je bila zgodba precej drugačna. Na tem mestu se vam želimo – v upanju, da boste razumeli naš predikat – posebej iskreno opravičiti za nepričakovano kratkost tega odstavka, saj nam veljavna zakonodaja s področja varovanja osebnih podatkov izrecno prepoveduje govoriti, pisati ali na kakšen drug način tretjim sporočati podrobnosti o zdravstvenem stanju naših vrlih, a z benignimi kožnimi izrastki skoraj v celoti prekritih kolegic iz uredništva.

Priznati moramo, da so bili Kommé, Filmo in Drahma nekaj dni uradno razglašeni za pogrešane, a smo kasneje od njihovega posebnega predstavnika s Papue – sicer znanega lokalnega nutricionista – prejeli pomirjujočo vest, da so v odličnem stanju ter da že nestrpno pričakujejo gala dogodek, ki ga domačini pripravljajo v čast njihovega težko pričakovanega obiska.

Rok se je ob enem od koncev letošnjega poletja odpravil na težko zaslužen dopust v gozdove nad Jelovico, kjer je v ta namen že pred leti privatiziral nekoliko večjo jazbino, ki pa jo je zdaj zaradi glasnih protestov ljubiteljev narave prisiljen deliti z brejo samico rjavega medveda. Naraščaj pričakujeta še pred Dnevom reformacije.

Spodaj podpisani sem sam izredno dobrega zdravja in sem vsakodnevno upravičen do treh obrokov ter do dveh sprehodov, osebno higieno pa moram zagotavljati pravzaprav le za jutranji in večerni pregled. Tudi občutek za čas sem si povrnil, odkar sem z opazovanjem sence rešetk na tleh s svinčnikom izdelal svojo lastno sončno uro.

Edino odprto vprašanje ostaja povezano z Nadebudnim mladim avtorjem. Kje se skriva on, ostaja skrito tudi nam.

Sedmerec Brez Vratarja Sedmerec Brez Vratarja (biografija)


Večna povezava.   Objavljeno



 
 
 
 

Specialnetete

 
 
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS! [Valid Atom 1.0] © 1994-2008 Matija Lah & Tilen Ivič & Benjamin Lesjak Opozorilo