RSS Feed Link
 
 
 
 
 

Sveže

 
 
To mesto poganja Blogger. Kaj pa tvoje? Si še v srednjem veku?
si.blogs
SlovenskiBlogi
Blogorola
 
 

Dokazali povezavo med zmanjševanjem števila rojstev in kontracepcijo Večna povezava.

Podatki, ki jih vsaka oblast želi skriti pred svojimi, še posebej pa pred tujimi državljani!

Domači specialisti za humanitarni repromaterial so uspešno dokazali, da lahko uporaba tako imenovanih kontracepcijskih sredstev v nekaterih primerih posredno vpliva na zmanjšanje števila novorojenih otrok, nikakor pa ne more vplivati na število cepcev.

»Novi otroci se sploh ne rodijo, še pogosteje pa se zgodi, da sploh niso bili spočeti,« je na predstavitvi rezultatov raziskave Komisije za računanje verjetnosti, da nespočetju otroka ne sledi rojstvo, izjavil dr. Stojan Čepe, predsednik komisije, ki jo je Vlada ustanovila z namenom, da število proračunskih postavk postane večkratnik števila dvanajst. Prireditev so spremljali smešni kanapejčki podjetja Franclek-ovi knedlni, ki je tudi eden od naših bolj priljubljenih sponzorjev.

»Verjetnost, da se staršem, ki niso spočeli otroka, le-ta rodi, je zelo majhna. Lahko bi rekli, da ni vredna omembe,« je za Lažnivce izjavil dr. Čepe in dodal: »Natančnih podatkov sam sicer nimam, ker še vedno vsako noč močim posteljo, vendar pa so vam vse podrobnejše informacije na voljo pri mojem asistentu.«

Dr. Lula Stoje, asistent: »V velikem številu primerov, ki sem jih srečal skozi vsa leta svoje prakse na področju ustne higiene, znaša delež primerov, ko se je parom, ki niso imeli spolnega življenja, rodil otrok, komaj skoraj nekaj, torej malo ali manj.«

Na celodnevni predstavitvi poročila Komisije smo bili prijazno seznanjeni s številnimi številčnimi podatki; predstavljeni so v sodobnem marketinškem slogu:

U, kakšni rezultati v številkah

U, kakšni rezultati v številkah

Ljubitelji samoupravljanja s temelji marksizma verjetno ne boste imeli nobenih težav z razumevanjem statističnega vpogleda v rezultate Komisije, vsem mlajšim bralcem pa ponujamo še prevod v bolj priljubljeni in iz dnevnega časopisja zelo znani tridimenzionalni fensi-šmensi polnobarvni tortni prikaz z legendo, ki pove vse. Ekonomisti in družbeni vedeži, imejte robčke pri roki!

Zdaj pa še v sliki

Zdaj pa še v sliki

Graf govori sam zase, zato je kakršen koli komentar povsem odveč. A nas takšna dejstva ne ustavijo! Mi ne dovolimo golim dejstvom vladati našim glavam. Mi se redno in brez izjeme upremo vsakršnemu poskusu vsiljevanja tujega mišljenja. Jasno, da smo v teh težkih časih, ko je človek človeku paranoidna drhal, pripravljeni na kompromise, a le pod pogojem, da se kompromitira nasprotna stran. Oziroma kompresira, kajne? Je pravilno kompresirati ali kompostirati? Morda kompenzirati? Komunirati? Ne glede na nomenklaturo se mi ne damo. Zato pričakujte komentar!

Na prvi pogled rezultati te – sila pomembne! – raziskave morda zbujajo v vas dvome, morda bojazen, mogoče celo kanček strahu ali vsaj pritajeno anksioznost. Tudi sam sem bil vesel, da smo na predstavitvi sedeli, sicer bi se pod težo svojih jeter sesedel kar na tla. Ob sprejemu so nam ponudili zanimivo drobno pecivo in seveda kavo. Preprosto ljubim rahlo skisano mleko – navdaja me z upanjem, da bom v naslednjem svetu nagrajen s svežino, ki jo premore le nor. Pa rezultati? Rezultati niso izostali.

Lenko Nedelič Lenko Nedelič (biografija)


Večna povezava.   Objavljeno



 
 
 
 

Specialnetete

 
 
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS! [Valid Atom 1.0] © 1994-2008 Matija Lah & Tilen Ivič & Benjamin Lesjak Opozorilo