RSS Feed Link
 
 
 
 
 

Sveže

 
 
To mesto poganja Blogger. Kaj pa tvoje? Si še v srednjem veku?
si.blogs
SlovenskiBlogi
Blogorola
 
 

Pridružite se zmagovalcem! Večna povezava.

Lažnivci svojim zvestim bralcem ponosno sporočamo, da smo se odločili bogate izkušnje strokovnjakov svetovnega kova deliti z vsemi vami!

Z velikim veseljem vas vabimo na seminar

 

Kako v enem dnevu zaslužiti več tisoč evrov, opraviti tri izvrstne promocijske akcije in pustiti trajen vtis na potencialnih strankah

Priznani finančni strokovnjaki vam bodo predstavili v praksi že večkrat potrjeno metodo pridobivanja nepovratnih sredstev od vlagateljev doma in v tujini in to tako iz javnega kot iz zasebnega sektorja.

 

Urnik

9:00-10:00

Od zamisli do ideje – kako razviti briljantno idejo (S.B.Vratarja, genij)

10:30-11:30

Poglejte človeku globoko v dušo in spoznajte kupca (R.Etsky, dr.psih.)

11:30-12:00

Prigrizek, kava in sproščena debata s strokovnjaki

12:00-13:00

Zanesljiv investitor, ki rad seže v žep in ne postavlja vprašanj, je 98 % uspeha (Ž.Masslo, finančni čarodej)

13:00-14:00

Kosilo, kava in presenečenje!

14:00-15:00

Ko posel pokaže zobe – prirejanje finančnih izkazov, hitra likvidacija in poslednja službena pot (K.Nießt, trener kengurujev)

15:00-16:00

Vprašanja in odgovori s panelom strokovnjakov

16:00

Nagradna igra, žrebanje bogatih nagrad in posebno presenečenje!

 

Seminar je v prvi vrsti namenjen domačim in tujim vlagateljem iz javnega in zasebnega sektorja. Zaradi narave presenečenj ne moremo sprejeti slušateljev, ki še niso dopolnili 18 let. Prijave sprejemamo po elektronski pošti, kotizacija za enodnevni seminar znaša 999 € (hrana, pijača in nagrade so vštete v ceno, cena ne vsebuje DDV). Seminar bo organiziran v primeru, da se nanj prijavi najmanj deset slušateljev. Udeleženci bodo o datumu dogodka obveščeni dva tedna pred dogodkom. Od udeležencev se pričakuje, da bodo sami uganili kraj dogodka. Organizator si pridržuje pravico do organizacije seminarja v državi, ki ni podpisnica mednarodnih konvencij o izročitvi storilcev kaznivih dejanj.


Večna povezava.   Objavljeno



 
 
 
 

Specialnetete

 
 
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS! [Valid Atom 1.0] © 1994-2008 Matija Lah & Tilen Ivič & Benjamin Lesjak Opozorilo