RSS Feed Link
 
 
 
 
 

Sveže

 
 
To mesto poganja Blogger. Kaj pa tvoje? Si še v srednjem veku?
si.blogs
SlovenskiBlogi
Blogorola
 
 

Rast prodaje mask neposredno povezana z novo jedrsko grožnjo Večna povezava.

Nekaterih mask že zmanjkalo – Nova pošiljka prihodnji četrtek – Javnost zgrožena, zasebnost še dosti bolj – Ministrstvo za obrambo naročilo flomastre

Odkar so v Zadnji Veliki republiki ponovno zagnali stroje za plemenitenje Urana, so njihovi sosedi v Kapitalističnem kotličku ponovno v strahu pred padcem prodaje simulatorjev avtomobilov, s katerimi celo v enaindvajsetem stoletju še znajo tu in tam prepričati kakšnega ekscentrika, da jih namesti v svoji garaži ali pa kar na pločnik pred hišo.

Le nekaj dni za tem je strah preskočil razmeroma velik ocean in se razpršil po Deželi virtualne svobode, kjer so ga zaznali proizvajalci orožja in drugi ljubitelji obrambe. Skoraj bi pozabila – vmes je strah pristal med množico raznih žepnih elektronskih napravic, kjer mu niso naklonili posebne pozornosti, saj je bil medtem že napovedan novi super fantastični omnipotentni hipermobilni ultranano dlanofon.

S tem se je pričelo nadaljevanje vsesplošne mednarodne zaskrbljenosti, ki se je prvič ponovila, ko je Velika republika pred meseci pokazala vsemu svetu, da lahko svoje orožje pošlje zelo daleč, da sicer to še ne deluje in da tehnologija morda ni dorasla svoji nalogi, a strah se je kljub temu razširil. Strah tak pač je – zelo je podoben plastelinu na radiatorju. Razlika je le v barvi in tudi preostale lastnosti plastelina so popolnoma drugačne.

Razne mednarodne organizacije so se na dogodke odzvale z izjavami, opozorili, slišati je bilo celo vzklike, a tudi tokrat nihče, razen nekaterih novičarskih televizijskih hiš, ni bil pripravljen poslušati.

Zdaj je strah prispel tudi v naše kraje. Po prvih presenečenjih, ki jih nismo pričakovali, med katerimi bi veljalo omeniti cene mandarin in viskoznost nekaterih vrst medu, nas je poštar danes zjutraj obvestil, da so s prodajnih polic takorekoč izpuhtele skoraj vse pustne maske. Informacijo smo preverili v najbližji mesnici, kjer so imeli le še Miss Piggy in polovico kostuma toreadorja.

V specializiranih trgovinah je bila slika še bolj dramatična: v klubu filatelistov so imeli le še najmanjše številke, da o izbiri sploh ne govorimo. Ostale so le manj priljubljene maske: Tito, Elvis in Evita Peron. O tem smo povprašali prodajalko, ki pa nas je le začudeno gledala. Poslovodja je zatrdil, da novo pošiljko pričakuje naslednji torek, nato se je v začudenosti pridružil prodajalki.

Če tudi sami čutite v sebi neizmerni strah pred nuklearnim holokavstom, če tudi vas obremenjuje bombofobija, če tudi vi slutite bližajoči se dogodek, pohitite ali pa počakajte do naslednjega tedna, ko se bo zaloga opreme obnovila, ko se bo izbira izboljšala in boste lahko poskrbeli zase, kot se šika. Pred koncem meseca omenjene opreme menda skoraj gotovo ne boste potrebovali – tako so nam povedali na Ministrstvu za larfe.

Glu Pačapapou Glu Pačapapou (biografija)


Večna povezava.   Objavljeno



 
 
 
 

Specialnetete

 
 
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS! [Valid Atom 1.0] © 1994-2008 Matija Lah & Tilen Ivič & Benjamin Lesjak Opozorilo