RSS Feed Link
 
 
 
 
 

Sveže

 
 
To mesto poganja Blogger. Kaj pa tvoje? Si še v srednjem veku?
si.blogs
SlovenskiBlogi
Blogorola
 
 

Pravilno odlaganje krogle v vdrtino v tleh Večna povezava.

Drobni nasveti za ogromno zadovoljstva

Uredniški odbor Lažnivcev je na svoji posebni seji še pred pričetkom sezone trgatev sklenil, da računovodja premalo stori za svojo plačo, zato vas lepo pozdravljam v novi rubriki – drobni nasveti za ogromno zadovoljstva. Rubrika je v prvi vrsti namenjena temu, da zapolnim svojih osem ur delovnega časa, v drugi (in mnogo pomembnejši) vrsti pa je nova rubrika namenjena vam, lepi bralci in pametne bralke! Prijetno branje in čim več uspešnih rešitev!

Mnogi izmed nas smo se že srečali z vprašanjem, kako pravilno odložiti kroglo v vdrtino v tleh. Gre ne le za vprašanje prav ali narobe, temveč je od pravilne rešitve te – sicer drobne težave lahko odvisno marsikaj.

En aspekt se skriva v vprašanju varnosti. Pri vsakem početju v življenju je najprej potrebno poskrbeti za varnost. In edini način, kako doseči varnost, je premišljeno in organizirano ravnanje z nevarnimi stvarmi. Je krogla nevarna stvar? Še niste bili na kegljišču ali boulingališču? Kaj pa na biljardirališču? Pa v garderobi ženske reprezentance v judu?

Drugi aspekt se skriva v vprašanju, ali je življenje lažje v redu ali v neredu. Na vsakem koraku je potrebno zagotavljati tolikšno raven reda, da v morebitni pravdi z zavarovalnico ne potegnemo najkrajše slamice, temveč najdaljšo rento.

Tretji aspekt se skriva v vprašanju, ki ga ne bomo omenjali.

Poglejmo si torej praktični primer:

Nepravilna lega krogle

Nepravilna lega krogle

Pravilna lega krogle. (Naj vas ne moti nepomemben detajl v daljavi.)

Pravilna lega krogle.
(Naj vas ne moti nepomemben detajl v daljavi.)

Glede na dejstvo, da imate kot redni bralci Lažnivcev že precej izkušenj z jogo, vam razlika ne bi smela ostati skrita.

Žarko Masslo Žarko Masslo (biografija)


Večna povezava.   Objavljeno



 
 
 
 

Specialnetete

 
 
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS! [Valid Atom 1.0] © 1994-2008 Matija Lah & Tilen Ivič & Benjamin Lesjak Opozorilo